Hırvatistan - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta?

Hırvatistan - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta?
Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D grubu 6. maçında yarın akşam Hırvatistan ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Gruplarda oynadığı 5 maç sonunda 10 puanla ikinci sırada bulunan Türkiye,...

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D grubu 6. maçında yarın akşam Hırvatistan ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Gruplarda oynadığı 5 maç sonunda 10 puanla ikinci sırada bulunan Türkiye, Hırvatistan'ı yenerek puan farkını açmak ve grup liderliğini geri almak istiyor. Karşılaşma öncesinde mücadelenin canlı yayın bilgileri ve A Milli Takım'ın sahaya sürmeyi planladığı muhtemel 11'i belli oldu. Peki, Hırvatistan-Türkiye milli maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri D Grubu 6. maçında yarın deplasmanda aynı puana sahip olduğu Hırvatistan ile mücadele edecek. Türkiye A Milli Takımı yeni teknik direktörü Vincenzo Montella, ilk maçına Hırvatistan deplasmanında çıkacak. Peki, Hırvatistan-Türkiye milli maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Hırvatistan-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri D Grubu 6. maçında yarın Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek.

Osijek kentindeki Opus Arena'da 21.45’te başlayacak karşılaşmada İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Anthony Taylor düdük çalacak.

Mücadele TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Milli Takım'ın muhtemel 11'i belli oldu

Montella'nın takımını şu ilk 11'le sahaya sürmesi bekleniyor.;

Uğurcan; Zeki, Merih, Abdülkerim, Ferdi; İsmail, Orkun; İrfan Can, Hakan, Kerem ve Cenk.