İddia: Fenerbahçe, Liverpool'un yıldızını teklif götürdü, prensipte anlaşma sağlandı

Fenerbahçe'nin Mohamed Salah teklif sunduğu, Mısırlı yıldızın prensipte teklifi kabul ettiği öne sürüldü.

İddia: Fenerbahçe, Liverpool'un yıldızını teklif götürdü, prensipte anlaşma sağlandı

GAZETE PENCERE - Fenerbahçe'nin yeni sezon için kadro çalışmalarını sürdürdüğü ve yıldız oyuncu Salah için harekete geçtiği iddia edildi.

Mynet'in Mısır basınından El Fagr'dan aktardığı habere göre, Fenerbahçe, Liverpool'da forma giyen Mısırlı oyuncu Mohamed Salah için devreye girdi.

Sarı-lacivertli kulübün 33 yaşındaki tecrübeli kanat oyuncusuna yıllık 20 milyon Euro maaş öngören 3 yıllık bir sözleşme teklif ettiği öne sürüldü.

Haberde Salah'ın Fenerbahçe'nin teklifini prensipte kabul ettiği belirtildi.

Ancak dünyaca ünlü yıldızın, Avrupa'nın diğer devlerinden veya Suudi Arabistan'dan gelebilecek olası teklifleri görmek için bir süre daha piyasayı bekleyeceği ifade edildi.

İddialara göre Salah, masaya gelen diğer tekliflerin Fenerbahçe'nin sunduğu bu cazip paketi geçememesi halinde, sarı-lacivertli kulübe resmi imzayı atacak.

Kaynak:Mynet

Öne Çıkanlar