Inter harekete geçmişti: Dursun Özbek'ten Uğurcan Çakır hamlesi

Inter'in Uğurcan Çakır'la ilgilenmesinin ardından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in milli kalecinin maaşına yüzde 100 zam yapacağı belirtiliyor.

Inter harekete geçmişti: Dursun Özbek'ten Uğurcan Çakır hamlesi

GAZETE PENCERE - Galatasaray'ın sezon başında rekor bonservis bedeliyle Trabzonspor'dan transfer ettiği kaleci Uğurcan Çakır'ın performansı dikkat çekmeye devam ediyor.

Kalesinde 23 gol gören Galatasaray, bu sezon Süper Lig'in en az gol yiyen takımı olurken; Çakır Şampiyonlar Ligi'ndeki kurtarışlarıyla Avrupa kulüplerinin radarına girdi.

İtalyan devi Inter'in Uğurcan Çakır'la ilgilendiği belirtilmişti.

Sabah Gazetesi'nden Mehmet Özcan'ın haberine göre, bu gelişmenin ardından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek harekete geçti.

Çakır satmayı düşünmeyen Özbek'in, 30 yaşındaki kalecinin yıllık ücretine yüzde 100 zam yapmayı planladığı öne sürüldü.

Sözleşmeye göre Uğurcan Çakır 2025-2026 sezonu için 110 milyon lira, 2026-2027 sezonu için 120 milyon lira, 2027-2028 sezonu için 130 milyon lira, 2028-2029 sezonu için 140 milyon lira ve 2029-2030 sezonu için 150 milyon lira net garanti ücret alacak.

Galatasaray, bonservis bedeli olarak da Trabzonspor'a 27 milyon Euro ödemişti.

Kaynak:Sabah Gazetesi

Öne Çıkanlar