İsmail Kartal: Adana Demirspor'a karşı kim burada böyle bir futbol oynamış? Her maç kazanılır diye bir kural yok

İsmail Kartal: Adana Demirspor'a karşı kim burada böyle bir futbol oynamış? Her maç kazanılır diye bir kural yok
Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Adana Demirspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Fenerbahçe averajla yeniden liderliğe yükseldi. Sarı lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal, maçın ardından yayıncı kuruluşa...

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Adana Demirspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Fenerbahçe averajla yeniden liderliğe yükseldi. Sarı lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal, maçın ardından yayıncı kuruluşa karşılaşmayı değerlendirdi:

"Adana Demirspor takımı ilk kez sahasında bizim maçta puan kaybetti. Bu maça çok iyi hazırlandık. Kontrol bizdeydi, oyunu domine ettik. Rakibe neredeyse hiç pozisyon vermedik. Güzel bir maç oldu. Kazanmayı hak eden bizdik. Aldığımız bir puanla milli araya lider olarak giriyoruz. Oynadığımız oyun beni çok mutlu etti. Oyuncularımı içeride tebrik ettim.

"Her maçı her zaman kazanacaksın diye bir kural yok"

"Bugün oynayan oyuncular, eksik oyuncuları aratmadı sahada. Sahaya çıkan bütün oyuncularım ellerinden geleni yaptı.

"Futbolda puan kayıpları olabilir. Biz oynadığımız futbola bakıyoruz. Adana Demirspor'a karşı kim burada böyle bir futbol oynamış? Her maçı her zaman kazanacaksın diye bir kural yok.

"Maçın gidişatına göre oyuncu değişiklikleri yaptık. Yorulanlara ve kart riski olanlara göre bir kurgu yaptık ve oyuncu değişikliği hakkımızı bu şekilde kullandık."