İspanyol gazeteciden Arda Güler yorumu: Messi'yi anımsatıyor

İspanyol gazeteciden Arda Güler yorumu: Messi'yi anımsatıyor
Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen İspanyol Marca gazetesinden Pablo Polo, Arda Güler'in yeni takımıyla geçirdiği üç günü sayfalarına taşıdı.Arda Güler'in topla çıktığı daha ilk idmanda hem kulüp çalışanlarını,...

Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen İspanyol Marca gazetesinden Pablo Polo, Arda Güler'in yeni takımıyla geçirdiği üç günü sayfalarına taşıdı.

Arda Güler'in topla çıktığı daha ilk idmanda hem kulüp çalışanlarını, hem de yayınlanan videoların viral olması nedeniyle Real Madrid taraftarlarını kısa sürede etkiledi.

"Çok çalışması gerekiyor"

Onunla idmana çıkan oyuncuların "O bir yıldız olmak için her şeye sahip" yorumlarını yaptığı kaydedilirken Arda'nın büyüme sürecinin devam ettiğine ve çok fazla çalışması gerektiği zorlu bir maratonun içine girdiğine yönelik konuşmaların yapıldığı belirtildi.

Arda Güler'in mevcut yeteneklerine ek olarak Real Madrid seviyesinde değişilmez oyuncu olabilmesi için tüm imkanların kullanılacağı ve sabırla bu gelişimi sağlayabilmesi için gerekli sürenin tanınacağı yazıldı.

"Babasıyla birlikte geliyor"

Genç oyuncunun kulübe babasıyla birlikte geldiği ve babasıyla birlikte kulüpten ayrıldığı ifade edilirken çalışmalara konsantrasyonunun üst seviyede olduğu vurgulandı.

Ancelotti ile ilişkisi

Cumhuriyet'in aktardığına göre İspanyol gazeteci ayrıca teknik direktör Ancelotti ile Arda'nın ilişkisine de paragraf ayırdı. Arda'nın Ancelotti ile öğrenci - öğretmen ilişkisinin kısa sürede kurulduğu belirtilirken deneyimli İtalyan hocanın destekleri sayesinde her geçen gün daha özgüvenli göründüğünün altı çizildi.

"Messi'yi anımsatıyor"

Arda'nın özellikle sosyal medyaya düşen videolarda saha içinde yaptığı hareketlerin Lionel Messi'yi anımsattığının da altı çizildi. Yapılan çalışmalarda Arda'nın pası kime atacağını top geldikten sonra değil top daha kendisine gelmeden belirlediğinin çok dikkat çektiği ifade edildi.

Genç oyuncunun öğrenme sürecinin devam ettiği yapılan değerlendirmede anafikir olarak ortaya çıkarken 'utangaç ama kararlı bir çocuk' olduğuna yönelik yorumlara da yer verildi.

A Takımı garantiledi

Arda'nın yetenek geliştirme konusunda uzman bir kulüpte olduğunun altının çizildiği haberde önünün açık olduğu ve önümüzdeki sezon A Takım'da yer alacağının kesin olduğu aktarıldı.

Gazetede manşet oldu

Marca'nın manşeti Arda Güler: "Güler'in yeteneği var"

"Madrid, Türk oyuncuya hayran kaldı. Futbolcu Valdebebas'taki ilk günlerinde parlıyor: Yıldız olmak için her şeye sahip"