Jesus topun ağzında

Jesus topun ağzında
Fenerbahçe'de Beşiktaş karşısında alınan tarihi yenilgi sonrası gözler yönetim ve teknik direktör Jorge Jesus'a çevrilirken, Brezilya basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. UOL Esporte'nin haberine göre; yönetim, Jesus ile...

Fenerbahçe'de Beşiktaş karşısında alınan tarihi yenilgi sonrası gözler yönetim ve teknik direktör Jorge Jesus'a çevrilirken, Brezilya basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. UOL Esporte'nin haberine göre; yönetim, Jesus ile sözleşme feshi için görüşmelere başladı.

4-2 kaybedilen Beşiktaş derbisinin ardından ardından sarı-lacivertli kulüp ile ilgli birçok iddia ortaya atılırken, Habertürk Spor'un edindiği bilgilere göre; Jorge Jesus konusunda taraflar arasında şu ana kadar herhangi bir görüşme gerçekleşmedi.

Yönetim kanadında da 68 yaşındaki Portekizli teknik adamın Fenerbahçe'deki geleceği ile ilgili herhangi bir gündem maddesinin bulunmadığı öğrenildi.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde yarın Kayserispor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de takımın sahaya Jorge Jesus yönetiminde çıkması bekleniyor.

Öte yandan Portekiz basınırda A Bola Portekizli hocanın yeni adresini, havası Türkiye ile kıyaslandığında bir hayli sıcak olan Suudi Arabistan Milli Takımı olarak gösterdi.