Jesus'un alternatifi Pirlo

Jesus'un alternatifi Pirlo
MKE Ankaragücü'nü sahasında 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, Teknik Direktör Jorge Jesus ile yola devam etmemesi durumunda yerine gelecek isim için çalışmalarına hız verdi.İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre; Fenerbahçe'nin,...

MKE Ankaragücü'nü sahasında 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, Teknik Direktör Jorge Jesus ile yola devam etmemesi durumunda yerine gelecek isim için çalışmalarına hız verdi.

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre; Fenerbahçe'nin, Jorge Jesus ile sözleşme yenilememesi durumunda Trabzonspor'un da listesinde yer alan ve VavaCars Fatih Karagümrük'ü çalıştıran Andrea Pirlo ile temasa geçeceği belirtildi. Haberde, Portekizli teknik adamın ayrıca Suudi Arabistan büyük bir teklif aldığı kaydedildi. MKE Ankaragücü maçı sonrası durumuyla ilgili bir açıklama yapan, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, gelecek sezon Başkan Ali Koç’un görevde olmaması durumunda kendisinin de takımın başında olmayacağını söyledi. Jesus, “Bütün bedenim ve ruhumla kulübün menfaatlerin odaklanmış durumdayım. Başkanımıza büyük sevgi besliyorum beni Türkiye’ye gelmeye o ikna etti" dedi.