Jesus’un Flamengo flörtü

Jesus’un Flamengo flörtü
Flamengo’da Vitor Pereira’nın görevine son verilmesinin ardından sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe ile olan sözleşmesi mayıs sonunda bitecek olan Jorge Jesus’un Flamengo ile görüştüğünün ses kaydı ortaya çıkarken...

Flamengo’da Vitor Pereira’nın görevine son verilmesinin ardından sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe ile olan sözleşmesi mayıs sonunda bitecek olan Jorge Jesus’un Flamengo ile görüştüğünün ses kaydı ortaya çıkarken Brezilya’dan bir flaş iddia daha geldi. Brezilya basınının iddiasına göre Fenerbahçe yönetimi çıkan ses kaydı sonrasında Jorge Jesus’la görüşmek üzerine Portekizli teknik direktör ile bir araya geldi.

Globo’nun iddiasına göre Jorge Jesus, ses kaydına dair çıkan haberleri doğrularken Fenerbahçe ile sözleşme yenileme olasılığına girmek istemedi.

Yine Globo’nun haberine göre Jorge Jesus, Flamengo ile sözleşme imzalama iddialarını reddetmiyor ancak taraflar anlaşma şartlarından uzak.

İddialara göre Jorge Jesus, Brezilya ve Flamengo’ya dönmek için şartlarda esnek davranırken bu durum, Brezilya ekibinin ilgisini çekiyor.