KADIKÖY’DE JESUS FARKI

KADIKÖY’DE JESUS FARKI
Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Kadıköy'de puan kaybetmiyor.Sarı-lacivertliler, Portekizli teknik adam yönetiminde sahasında oynadığı son 7 resmi maçı kazandı. Fenerbahçe, söz konusu müsabakalarda 24 gol attı.Spor Toto...

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Kadıköy'de puan kaybetmiyor.

Sarı-lacivertliler, Portekizli teknik adam yönetiminde sahasında oynadığı son 7 resmi maçı kazandı. Fenerbahçe, söz konusu müsabakalarda 24 gol attı.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında konuk ettiği VavaCars Fatih Karagümrük'ü 5-4 yenen Fenerbahçe, teknik direktörü Jorge Jesus yönetiminde özellikle evinde sergilediği performansla dikkati çekiyor.

Sezon başında Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'un takımın başına gelmesinin ardından uyum sürecini hızlı atlatan sarı-lacivertliler, her geçen hafta performansını artırmayı başardı.

Hem lig hem Avrupa'da mücadele etmesine ve haftada 2 maç oynamasına karşın iki kulvarda da yoluna iddialı şekilde devam eden Fenerbahçe, tecrübeli çalıştırıcısı önderliğinde gol yollarında sahasında çok etkili bir görüntü sergiledi.

Sezona UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde Dinamo Kiev eşleşmesiyle başlayan Fenerbahçe, deplasmanda 0-0, evinde ise 1-1 berabere kaldığı rakibine uzatmalar sonucunda elenmişti.

Söz konusu eşleşmenin ardından önemli bir çıkış yakalayan Fenerbahçe, daha sonra özellikle evinde sergilediği performansla dikkati çekti.