Galatasaray, Kayserispor engelini zorlanmadan geçti

Galatasaray, Kayserispor engelini zorlanmadan geçti
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Zecorner Kayserispor'u 4-0 mağlup etti.

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray, deplasmanda Kayserispor ile karşılaştı.

Rhg Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanan müsabaka, konuk ekibin 4-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 36. ve 46. dakikalarda Eren Elmalı, 86. dakikada Victor Osimhen ve 90+3. dakikada Leroy Sane kaydetti.

Bu skorun ardından Galatasaray, puanını 9'a yükseltti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Henüz galibiyeti bulunmayan Kayserispor ise 1 puanla 12. sırada yer aldı.

Eren Elmalı tarihe geçti

Eren Elmalı, bu maçtaki ilk golüyle birlikte Galatasaray'ın lig tarihindeki 4000. golünü attı. Milli futbolcu, ikinci golünü ise kafayla attı ve kariyerinde ilk kez kafayla fileleri havalandırdı.

Eren'in ikinci golünde asisti yapan isim Leroy Sane oldu. Alman yıldız, Süper Lig kariyerindeki ilk asistini yaptı. Sane, 90+3. dakikada golüyle Galatasaray kariyerinde ilk kez ağları havalandırdı.

Galatasaray, gelecek hafta Rizespor'u ağırlayacak. Kayserispor ise Kocaelispor deplasmanına çıkacak.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar