‘KUPA KAZANMAK FENERBAHÇE’NİN GENLERİNDE VAR’

‘KUPA KAZANMAK FENERBAHÇE’NİN GENLERİNDE VAR’
Hedeflerinin Türkiye Kupası'nı kazanarak sezonu kupayla kapatmak olduğunu söyleyen tecrübeli oyuncu, Marco Aurelio'nun teknik ekipte göreve başlamasının da çok doğru bir tercih olduğunu ifade etti.Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu,...

Hedeflerinin Türkiye Kupası'nı kazanarak sezonu kupayla kapatmak olduğunu söyleyen tecrübeli oyuncu, Marco Aurelio'nun teknik ekipte göreve başlamasının da çok doğru bir tercih olduğunu ifade etti.
Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu, kulübün yayın organına konuştu.
Fenerbahçe'nin her zaman kupa kazanmak için oynadığını belirten Emre, "Bu, Fenerbahçe’nin gerçeğidir. Fenerbahçe’nin genlerinde mevcut. Şu an gerçekçi olmak gerekirse hedefimiz Türkiye Kupası’nı kazanmak. Ligi de en üst noktada bitirmek adına mücadele etmek. Bu da bizim olmazsa olmazımız" dedi. Herkese sağlık dilediğini de ifade eden Emre, "Kolay bir süreç değil. Lütfen olabildiğince Sağlık Bakanlığımızın ve devletimizin uyarılarını dikkate alalım. Çalışmak zorunda olan çok insanımız var. Onlara da Allah kolaylıklar versin. Kendilerine sağlıklı, huzurlu günler diliyorum" şeklinde durumu özetledi.