Galatasaray, İngiliz devine diş geçiremedi: Yoluna play-off'ta devam edecek
Şampiyonlar Ligi'nin lig aşamasının 8. haftasında Galatasaray deplasmanda Manchester City'ye 2-0 yenildi. Sarı kırmızılılar, topladığı 10 puanla yoluna Devler Ligi'nde ilk 24'e girdi.
GAZETE PENCERE - UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 8. haftasında Galatasaray, deplasmanda İngiltere temsilcisi Manchester City ile karşılaştı.
İngiliz devi mücadeleyi Haaland ve Cherki'nin golleriyle 2-0 kazandı.
Manchester City puanını 16 yaptı ve ilk 8'e girdi. Galatasaray ise 10 puanda kaldı. Sarı kırmızılılar lig aşamasını ilk 24'te tamamladı ve sonraki tura yükseldi.
İLKAY'A KAPTANLIK JESTİ
Galatasaray'da tecrübeli orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan, eski takımı Manchester City karşısında kaptanlık pazubendini taktı.
İLK 11'LER
Manchester City: Donnarumma, Nunes, Khusanov, Ake, Ait-Nouri, O'Reilly, Bernardo Silva, Cherki, Doku, Haaland, Marmoush
Galatasaray: Uğurcan, Sallai, Davinson, Abdülkerim, Jakobs, Lemina, İlkay Gündoğan, Sara, Barış Alper, Sane, Osimhen
Kaynak:Haber Merkezi