Mısır heyeti öfkeli: FIFA, Messi'nin elenmesini istemiyor

Messi'li Arjantin ile Mısır arasında oynanan maçta sık sık gerilim yaşandı. Maç sonunda teknik direktör Hassan, "Biz bugün sahanın içinde Arjantin'den daha iyiydik. Ancak saha dışında kaybettik." ifadelerini kullandı.

Mısır heyeti öfkeli: FIFA, Messi'nin elenmesini istemiyor

GAZETE PENCERE - Messi'li Arjantin ile Mısır arasında oynanan maçta sık sık gerilim yaşandı. Maç sonunda ise ortalık karıştı.

2026 FIFA Dünya Kupası'nda Arjantin, 2-0 geriye düştüğü son 16 turu maçında Mısır'ı 3-2 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Birçok tartışmalı kararın olduğu ve Mısır cephesinin sık sık itirazlarda bulunduğu maçta gergin anlar yaşandı.

TARTIŞMA ÇIKTI

Mısırlıların hakemin VAR'a gitmemesine tepki göstermesinin ardından Lionel Messi, Mısır Teknik Direktörü Hossam Hassan ve İbrahim Hassan'ın yanına yöneldi.

Bunun üzerine Hassan'ın hakeme ırkçılık işareti yaptığı görüldü. Ancak hakem bu uyarıyı dikkate almadı.

BAYRAK ÖFKELENDİRDİ

Maç sonunda ise Hossam Hassan ile tribünler arasında gerilim yaşandı.

Müsabaka sonunda bir taraftar İsrail bayrağı açarak Mısırlılara doğru salladı. Bunu göre Hassan tribünlere tükürdü. Bu anlar spor dünyasında gündem oldu.

FİFA MESSİ'NİN ELENMESİNİ İSTEMİYOR

Hassan, "Biz bugün sahanın içinde Arjantin'den daha iyiydik. Ancak saha dışında kaybettik. Golümüz verilmedi, penaltımız verilmedi." ifadelerini kullandı.

Hakem kararlarının Arjantin lehine olduğunu öne süren Hassan,, "FIFA, Messi'nin elenmesini istemiyor. Bu yüzden Arjantin'e maçın başından beri hakem desteği sağlandı." dedi.

Mısır Teknik Direktörü Hossam Hassan, kazandıkları Avustralya maçı sonrasında Filistin bayrağı açmıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar