Nijerya'da Osimhen krizi: Türkiye'ye dönme kararı aldı!

Nijerya basını Mozambik maçında Ademola Lookman ile tartışma yaşayan Victor Osimhen'in, milli takımdan ayrılıp Türkiye'ye dönmek istediğini iddia etti.

Nijerya'da Osimhen krizi: Türkiye'ye dönme kararı aldı!

Afrika Uluslar Kupası son 16 turunda Nijerya, Mozambik'i Lookman, Osimhen (2) ve Adams'ın golleriyle 4-0 yendi. Karşılaşmaya takımın iki yıldızı Osimhen ve Ademola Lookman'ın tartışması damga vurdu.

68. dakikada kendi talebiyle oyundan çıkan Osimhen ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

osimhen

TAKIMI TERK ETTİ

Nijerya basınından Arise News'in haberine göre Victor Osimhen, Nijerya Milli Takımı'nı akreditasyonunu iptal ederek Türkiye'ye dönmekle tehdit etti. Osimhen'in maçtan sonra sinirli bir şekilde takımı terk ettiği ve teknik ekip ve teknik direktörün Osimhen'e ulaşmaya çalıştığı belirtildi.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar