Nöbetçi golcü Serdar Dursun

Nöbetçi golcü Serdar Dursun
Serdar Dursun Fenerbahçe taraftarının gönlünü kazandı. Tecrübeli santrfor Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Yukatel Kayserispor maçında 1 gol 2 asistle göz doldurdu.Yaklaşık 7 ay sonra on birde şans bulan gurbetçi futbolcu bu fırsatı...

Serdar Dursun Fenerbahçe taraftarının gönlünü kazandı. Tecrübeli santrfor Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Yukatel Kayserispor maçında 1 gol 2 asistle göz doldurdu.

Yaklaşık 7 ay sonra on birde şans bulan gurbetçi futbolcu bu fırsatı iyi değerlendirdi. 31 yaşındaki forvet skor 1-1’ken 42’nci dakikada Emre Mor’un sarı lacivertlileri 2-1 öne geçirdiği golün pasını verdi.

Ardından Yukatel Kayserispor’un kalecisi Cenk Gönen’in hatasını iyi değerlendiren Serdar Dursun 59’uncu dakikada farkı ikiye çıkardı.

Taraftarların maç boyunca sevgi gösterisinde bulunduğu tecrübeli santrfor böylece 101 gün sonra gol sevinci yaşadı. Gurbetçi oyuncu 90’ıncı dakikada da Arda Güler’in attığı golün asistini yaparak galibiyette büyük pay sahibi oldu.

Bu sezon Lig, Kupa ve Avrupa’da toplam 5 kez on birde sahaya çıkan Serdar bu müsabakalarda 3 gol 3 asist üretti. 31 yaşındaki forvet başlangıç kadrosunda yer aldığı karşılaşmalar içinde sadece Kadıköy’deki Austria Wien maçında skora katkı yapamadı