Okan Buruk için 3 Avrupa kulübü harekete geçiyor: İşte talipleri...
Avrupa'dan 3 kulüp Okan Buruk'a talip oldu. Transfer dönemi açılınca harekete geçecekler.
GAZETE PENCERE - Süper Lig'de üst üste şampiyon olan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a Avrupa'dan talipler gelmeye başladı.
İtalyan basınındaki iddiaya göre Okan Buruk için 1 İtalyan, 1 İngiliz, 1 de Suudi Arabistan ekibi harekete geçmeye hazırlanıyor.
Galatasaray'da herkes Victor Osimhen'i Avrupa'nın dev kulüplerinin istediğini ileri sürerken, asıl bombanın teknik direktör Okan Buruk'ta patlayacağı ortaya çıktı.
İtalyan basınından Tuttomercatoweb'in haberine göre Buruk için 1 İtalyan, 1 İngiliz, 1 de Suudi Arabistan kulübü harekete geçmeye hazırlanıyor.
İSTEYEN KULÜLERİN ADI AÇIKLADI
Haberde Okan Buruk'u isteyen kulüpler arasında İtalya'nın Lazio takımı ilk sırada yer alıyor. Teknik direktör Maurizio Sarri'nin sezon sonunda ayrılacağı belirtilirken, yerine en güçlü adayın Okan Buruk olduğu haberde vurgulandı.
İngiltere'de tarihinin en kötü dönemini geçiren ve düşme tehlikesi yaşayan Tottenham Hotspur'ın da teknik direktör adayları arasında Buruk da yer alıyor. Diğer adayların Marco Silva ve Roberto De Zerbi olduğu belirtildi.
Suudi Arabistan temsilcisi Al-Ittihad'ın, teknik direktör arayışında ilk sıraya Okan Buruk’u yazdığı ileri sürüldü.
Sezonun bitmesiyle birlikte Okan Buruk için 3 kulübün de harekete geçeceği ifade edildi.
Kaynak:Haber Merkezi