Premier Lig'de tecavüz skandalı

Premier Lig'de tecavüz skandalı
İngiliz basını, Premier Lig futbolcusu iki futbolcunun tecavüz suçlaması ile tutuklandığını yazdı. Futbolcuların 19 yaşında olduğu belirtilirken kulüpleri ve isimleri açıklanmadı

İngiltere'de skandal. Mail Sport'un haberine göre iki Premier League futbolcusu, tecavüz suçlamasıyla tutuklandı. Futbolcular maç çıkışı gözaltına alındı ve ardından da tutuklandı. Futbolcuların takımları ve isimleri açıklanmadı.

İngiliz basınına göre; olayda adı geçen iki futbolcu da 19 yaşında... İki oyuncu da kefaletlerinin ödenmesinin ardından serbest bırakıldı.

The Sun'da yer alan habere göre de; aynı takımda oynayan iki futbolcu 19 yaşında ve oyunculardan birinin saldırı ve tecavüze yardım-yataklık suçlamasıyla gözaltına alındığı, diğer oyuncunun ise ertesi gün tecavüz şüphesiyle sorgulandığı belirtildi.

Genç oyuncuların kefaletle şu an için serbest kaldığı ancak soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

The Sun'a konuşan bir kaynak, "Polisler bir tecavüz ihbarı üzerine iki kişiyi tutukladı. 19 yaşındaki bir erkek, saldırı ve tecavüze yardım-yataklık şüphesiyle tutuklandı. Diğer erkek tecavüz şüphesiyle tutuklandı. Her ikisi de kefaletle serbest bırakıldı." dedi.