Real Madrid, 19 yaşındaki yıldız için kulübüne 100 milyon euro teklif etti

Real Madrid, Leipzig'in 19 yaşındaki kanat oyuncusu Yan Diomande için kulübüne 100 milyon euro teklif etti. Leipzig'in daha yüksek bir bonservis istediği ve iki kulüp arasındaki görüşmelerin devam edeceği kaydedildi.

Real Madrid, 19 yaşındaki yıldız için kulübüne 100 milyon euro teklif etti

GAZETE PENCERE - Transferin hızlı takımlarından Real Madrid, 19 yaşındaki süperyıldız adayı Yan Diomande'nin peşinde.

Fabrizio Romano'nun aktardığına göre Madrid ekibi, genç kanat oyuncusu için kulübü Leipzig'e 90 milyon euro ve 10 milyon da bonuslardan oluşmak üzere toplam 100 milyon euro önerdi.

Almanya ekibinin gelen ilk teklifi reddettiği ve 100 milyon euro'nun üzerinde bir bonservis beklediği kaydedildi.

Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho'nun da futbolcuyu çok istediği ve kulüpler arasındaki görüşmelerin devam edeceği belirtildi.

Öte yandan PSG'nin de transfer için Leipzig ile görüşme halinde olduğu ancak henüz anlaşma sağlayamadığı belirtiliyor.

Diomande, geçtiğimiz sezon Leipzig formasıyla çıktığı 33 maçta 12 gol 8 asist kaydetti. Dünya Kupası'nda da Fildişi Sahili formasıyla sahaya çıkan Diomande 4 maçta 1 asist kaydetti.

2 sezon önce Leganes'te forma giyen Diomande, geçtiğimiz sezonun başında 20 milyon euro'ya Leipzig'e transfer olmuştu.

Real Madrid şu ana kadar DenzelDumfries, Marc Cucurella, Bernardo Silva ve Ibrahim Konate'yi kadrosuna kattı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar