Real Madrid'in yeni Arda Güler planı

Real Madrid'in yeni Arda Güler planı
Real Madrid'in yeni transferi Arda Güler, dizinden sakatlandı. Real Madrid'in hocası Carlo Ancelotti, Arda'dan son derece memnun görünürken, Real Madrid'in antrenörleri genç futbolcunun kas gelişimine odaklanacak.Real Madrid'in Fenerbahçe'den...

Real Madrid'in yeni transferi Arda Güler, dizinden sakatlandı. Real Madrid'in hocası Carlo Ancelotti, Arda'dan son derece memnun görünürken, Real Madrid'in antrenörleri genç futbolcunun kas gelişimine odaklanacak.

Real Madrid'in Fenerbahçe'den transfer ettiği Arda Güler, İspanyol ekibindeki kariyerine büyük bir şansızlıkla başladı. Real'in ABD kampındaki antrenmanında dizinden sakatlanan genç yetenek, tedavi için Madrid'de döndü. Arda'nın sahalara dönüşü ameliyat olup olmamasına da bağlı olarak 3 ila 5 ayı bulacak.

Güler, sezon öncesi hazırlık kampını kaçırmış olsa da Real Madrid cephesinde bu büyük bir sorun olarak görülmüyor.

Diario Madridista'nın haberine göre; İspanyol takımının hocası Carlo Ancelotti, Arda'nın sakatlığı ne kadar sürerse sürsün acele etmeyecek ve futbolcusunun yüzde yüz hazır olmasını bekleyecek.

Haberde hem hocasının hem de takım arkadaşlarının Arda Güler'den memnun olduğunun altı çizilerek "Ancelotti onun takıma kalite katan çok önemli bir futbolcu olacağından emin. Takım arkadaşları, özellikle Toni Kroos genç Türk'ten övgü dolu sözlerle bahsediyor" ifadeleri kullanıldı.

Arda'nın fiziksel gelişiminin henüz tamamlanmadığı vurgulanırken, Vinicius Junior ve Rodrygo'da olduğu gibi Real Madrid'in antrenörlerinin, yetenekli futbolcunun kas gelişimine odaklanacakları belirtildi.