Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe iddiası: Aykut Kocaman'la sohbet ettim

Yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin mevcut kadrosu hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu. Dilmen, başkan adayı Aziz Yıldırım'ın teknik direktör tercihi olarak gösterilen Aykut Kocaman'la da bu konuda sohbet ettiğini belirtti.

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe iddiası: Aykut Kocaman'la sohbet ettim

GAZETE PENCERE - Sarı-lacivertli ekibin 1987-1995 yılları arasında forma giyen Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de art arda puan kayıplarıyla şampiyonluk yarışından uzaklaşan ve 3-0'lık Galatasaray mağlubiyeti sonrası teknik direktör Domenico Tedesco'nun görevine son veren Fenerbahçe hakkında çarpıcı bir değerlendirmede bulundu.

Sports Digitale YouTube kanalında konuşan Dilmen, "N'Golo Kante'yi çok farklı gözle izledim. Fransa Milli Takımı'nda bu yaşta hâlâ oynamak... Fenerbahçe'ye ilk geldiğinde 8 numaraya falan kaydırmıştı hoca. Ona da kötülük yapmıştı! Kante, 6 numara oynadığı zaman büyük futbolcu" ifadelerini kullandı.

AYKUT KOCAMAN NE DEDİ?

Aykut Kocaman ile sohbetini de aktaran Rıdvan Dilmen, "Kante, Guendouzi ile falan oynadığı zaman... Bana göre Fenerbahçe tarihinin en iyi orta sahası var şu anda. Ben bunu futbol adamlarıyla da konuşuyorum. Bir defa Aykut Kocaman'la sohbet ederken; Guendouzi, Kante, İsmail, Fred, Asensio, Talisca; bunlar başka seviye oyuncular" dedi.

ds
Aykut Kocaman

"GALATASARAY ORTA SAHASINDAN DAHA GÜÇLÜ"

Fenerbahçe orta sahası ile Galatasaray orta sahasını karşılaştıran deneyimli yorumcu, "Fenerbahçe'nin orta sahası şu anda ligin en güçlü orta sahası. Galatasaray'ın Toreira'sı, Lemina'sı, Sara'sı, İlkay'ı da dahil olmak üzere diyorum. Fenerbahçe'de bu orta saha figürleri çok başka durumdalar. Bence Fenerbahçe için büyük şans" değerlendirmesini yaptı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar