RIZA ÇALIMBAY TRANSFER İSTİYOR

RIZA ÇALIMBAY TRANSFER İSTİYOR
Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, takımdan ayrılan futbolcuların yerlerini doldurmaları gerektiğini söyledi.Avusturya’nın Graz kentine bağlı Stegersbach kasabasında gerçekleştirdikleri kampta soruları yanıtlayan...

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, takımdan ayrılan futbolcuların yerlerini doldurmaları gerektiğini söyledi.

Avusturya’nın Graz kentine bağlı Stegersbach kasabasında gerçekleştirdikleri kampta soruları yanıtlayan Çalımbay, en az 3 futbolcu daha kadrolarına dahil etmek istediklerini dile getirdi.

Sezon hazırlıklarına iyi başladıklarını anlatan tecrübeli teknik adam, “İlk kampımızı Gerede’de yaptık. Mükemmel iki hafta geçirdik. Orada da iki hazırlık maçı yaptık. Onlar da iyi geçti. Orada kondisyon ağırlıklı çalışmalar oldu. Sonra buraya geldik. Buraya gelmemizin amacı 3 güzel maç oynamak” dedi.

Geçen sezon kadrolarında bulunan 9 futbolcunun takımdan ayrıldığını hatırlatan Çalımbay, “Şu an bizim en büyük sıkıntımız transfer. 3 transfer daha istedik. Listeyi de verdik. Onları almaya çalışıyoruz. Çünkü çok oyuncu kaybettik, 9 oyuncumuz gitti. Şu ana kadar 3 oyuncu aldık. Mutlaka takviye yapmamız gerekiyor. O arkadaşlar biz buradayken gelebilirlerse müthiş olur. İlk sınavımız Trabzonspor ile olan TFF Süper Kupa maçı. Bütün amacımız onu kazanmak. Kazanmamız için de hem iyi oynamamız hem de aldığımız oyuncuların etkili olması gerekiyor. Takımın iyice oturması gerekiyor” diye konuştu.