Spartak Trnava-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Spartak Trnava-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ikinci maçında Spartak Trnava ile karşılaşacak. Peki, Spartak Trnava-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki ikinci maçında,...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ikinci maçında Spartak Trnava ile karşılaşacak. Peki, Spartak Trnava-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki ikinci maçında, 5 Ekim 2023 Perşembe günü, Anton Malatinsky Stadı'nda Spartak Trnava'ya konuk olacak.

Saat 22.00'da başlayacak olan heyecan dolu mücadele Exxen'den canlı olarak yayınlanacak.

Maçı Alman hakem yönetecek

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ikinci haftasında Slovakya'nın Spartak Trnava takımıyla 5 Ekim Perşembe günü yapacağı karşılaşmada Alman hakem Sascha Stegemann düdük çalacak.

TSİ 22.00'de Antona Malatinskeho Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Stegemann'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Christian Gittelmann ve Christof Günsch yapacak.

Karşılaşmada Florian Badstübner ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Hedef Avrupa'da 103. galibiyet

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ikinci haftasında 5 Ekim Perşembe günü Slovakya'nın Spartak Trnava takımına konuk olacak olan Fenerbahçe, Avrupa kupalarındaki 262. mücadelesinde 103. galibiyetini hedefliyor.