Trabzonspor geçici teknik direktörünü açıkladı
Fatih Tekke'den boşalan teknik direktörlük görevi için arayışlara başlayan Trabzonspor yönetimi, takımı Gençlerbirliği maçına eski futbolcu ve teknik direktör Hüseyin Çimşir'in hazırlayacağını açıkladı.
GAZETE PENCERE - Trabzonspor yönetimi, teknik direktör Fatih Tekke'nin sözleşmesini karşılıklı anlaşmayla feshetti.
Yeni teknik direktör arayışları sürerken, bordo mavili takım Süper Lig'in 4. haftasında, 6 Eylül Pazar günü, Gençlerbirliği'ni konuk edecek.
Yönetim, bu süreçte geçici olarak Trabzonspor'un eski futbolcusu ve teknik direktörü Hüseyin Çimşir'in takımın başında olacağını duyurdu. Çimşir, Ocak-Temmuz 2020'de teknik direktör olarak görev yapmıştı.
Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Kulübümüzde teknik direktörlük göreviyle ilgili olarak Yönetim Kurulumuz çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir.
Yeni teknik direktörümüzün belirlenmesine yönelik süreç devam ederken, takımımızı 6 Eylül Pazar günü oynayacağımız Gençlerbirliği karşılaşmasına eski teknik direktörlerimizden Hüseyin Çimşir hazırlayacaktır."
Kamuoyuna Açıklama
— Trabzonspor (@Trabzonspor) September 1, 2026
Başkan Yardımcımız Serkan Kılıç, Teknik Direktörümüz Fatih Tekke ile bir araya gelerek mevcut süreci ve takımımızın geleceğini kapsamlı bir şekilde değerlendirdi.
Gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda Fatih Tekke ile Trabzonspor’un menfaatleri ve geleceğe… pic.twitter.com/vUVlwboV3v
Kaynak:Haber Merkezi
