Tümer Metin'den Fenerbahçe iddiası: Seçime tek adayla gidilebilir
Eski futbolcu Tümer Metin, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe Başkanlığına talip olması halinde diğer üç adayın yarıştan çekilebileceğini söyledi.
GAZETE PENCERE - Fenerbahçe'de başkanlık seçiminin de yapılacağı genel kurul 6-7 Haziran tarihlerinde toplanacak.
NOW Spor'da seçimle ilgili değerlendirmelerde bulunan eski futbolcu Tümer Metin, eski başkanlardan Aziz Yıldırım'ın da aday olacağını düşündüğünü dile getirdi.
Diğer adayların bu durumda çekilebileceğini belirten Metin, "Bu benim şahsi fikrim: Eğer Aziz Bey adaylığını koyarsa bence diğer 3 adayın da düşeceği kanaatindeyim. Aziz Başkan'ın önünü açacağı kanaatindeyim. O zaman bir adayla seçime gidilebilir. Sanki böyle Başkan da itibarını geri vermek gibi bir durum olabilir. Bence çekilirler" dedi.
"Diğer tarafı da Aziz Başkan adaylığını koymazsa, 3 adaylı seçimin de çok hareketli geçeceği kanaatindeyim" diyen Tümer Metin, "Mehmet Ali Aydınlar daha önce seçim görmüş, ismi Fenerbahçe ile çok uzun zamandır anılan, istenilen ve beğenilen biri" ifadelerini kullandı.
Barış Göktürk ve Hakan Safi'nin de istekli olduğunu söyleyen Metin, "Barış Göktürk'ün de çok yakınındaki arkadaşlarını tanıyorum. Onlar da çok istekli ve arzulular, özellikle seçim konusunda ve her platformda, her yerde de dile getiriyorlar bunu. Hakan Safi'nin de bir yöneticilik ve yine Ali Koç döneminde seçim tecrübesi var. Onun da çok istekli olduğuna dair bilgiler var. Ben sanki 2 adaylı bir seçim olacağı kanaatindeyim" diye konuştu.
Aziz Yıldırım'ın adaylığını açıklayabileceğini dile getiren Metin, "Ben Aziz Başkan'ın son anda bir manevra yapıp aday olacağı, bu üç adaydan da ikisinin çekilip olursa bir adayla başkanlık seçimi yapılacağı kanaatindeyim" dedi.
"Aziz Yıldırım'ın son anda bir manevra yapıp seçimde aday olacağını düşünüyorum. Aziz Yıldırım adaylığını koyarsa diğer üç adayın çekileceği kanaatindeyim."
— NOW Spor (@nowsportr) May 4, 2026
????️Tümer Metin pic.twitter.com/QATl3uHhmB
Kaynak:Haber Merkezi