Zirvede puanlar eridi, kapılar açıldı: Galatasaray'dan taraftara antrenman daveti
Süper Lig'de son 3 haftada 5 puan kaybeden Galatasaray, Gençlerbirliği maçı öncesi moral arıyor. Sarı-kırmızılılar, Perşembe günü Kemerburgaz Tesisleri’nde yapılacak antrenmanı taraftara açarak şampiyonluk yolunda yeni bir sayfa açmayı hedefliyor.
Yayınlanma:
Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak. 18 Nisan Cumartesi günü oynanacak maçın hazırlıklarına sarı kırmızılılar dün başladı.
Şampiyonluk yolunda son 3 haftada 5 puan kaybeden Galatasaray'ın rakipleri ile arasındaki puan farkı azaldı. Sarı kırmızılılar olumsuz gidişatı durdurmak ve yeni sayfa açmak için tesis kapılarını taraftarına açmayı planlıyor.

HT Spor'un haberine göre Kemerburgaz Tesisleri'nde perşembe günü yapılacak antrenmana Galatasaray taraftarları da katılacak. Sarı kırmızılılar son 3 senedir kritik zamanlarda tesis kapılarını taraftara açıyor.
Kaynak:Haber Merkezi
Öne Çıkanlar