Timsahın öldürdüğü kadının kimliği belirlendi

Timsahın öldürdüğü kadının kimliği belirlendi
Florida'da cuma günü ağzında cesetle dolaşan timsahın öldürdüğü kadının kimliği belirlendi. 41 yaşındaki Peckham'ın evsiz olduğu ve yakınlardaki bir ormanlık alanda yaşadığı aktarıldı.ABD'nin Florida eyaletinde, timsahın...

Florida'da cuma günü ağzında cesetle dolaşan timsahın öldürdüğü kadının kimliği belirlendi. 41 yaşındaki Peckham'ın evsiz olduğu ve yakınlardaki bir ormanlık alanda yaşadığı aktarıldı.

ABD'nin Florida eyaletinde, timsahın öldürdüğü kurbanın adının Sabrina Peckham olduğu açıklandı. Cuma günü, 4 metrelik bir timsah ağzında cesetle sokağa inmişti. Polis, 41 yaşındaki Peckham'ın ölüm nedenini belirlemek için otopsi yapılacağını aktardı. Peckham'ın cesedinin kalan parçalarının su kanalında bulunduğu belirtildi. Peckham'a saldıran timsahın ise vurulduğu açıklandı. 

Hayatını kaybeden kadının evsiz olduğu ve yakınlardaki bir ormanlık alanda, evsizlerin kurduğu bir kampta yaşadığı bildirildi.

Peckham'ın kızı Breauna Dorris, annesinin göl alanının yakınlarında yaşadığını söyledi. Sosyal medya paylaşımında, "Karanlıkta dere kenarındaki kamp alanına gidip geldiği ve timsahın sudan saldırdığı düşünülüyor" diye yazan Dorris, cenaze masrafları için para toplamak amacıyla bir bağış sayfası oluşturduklarını duyurdu.