TRABZONSPOR SERİ PEŞİNDE

TRABZONSPOR  SERİ PEŞİNDE
Süper Lig'de şampiyonluk yolunda hafta sonu deplasmanda Galatasaray ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak Trabzonspor, rakibini yenmenin ve teknik direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde yakaladığı yenilmezlik serisini sürdürmenin...

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda hafta sonu deplasmanda Galatasaray ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak Trabzonspor, rakibini yenmenin ve teknik direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde yakaladığı yenilmezlik serisini sürdürmenin mücadelesini verecek.
Bordo-mavili takım, Ünal Karaman ile yolların ayrılmasının ardından 2 Ocak'ta göreve getirilen 41 yaşındaki teknik adam ile ligde 182 günlük sürede mağlubiyet görmedi.
Karadeniz ekibi, Hüseyin Çimşir yönetiminde lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda olmak üzere 2 kulvarda şampiyonluk hedefini sürdüren tek takım konumunda bulunuyor.
12 LİG MAÇINDA BOYNU BÜKÜLMEDİ
Trabzonspor'un, teknik direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde 12 lig maçında boynu bükülmedi. Bordo-mavililer, 12 karşılaşmanın 7'sinde sahadan galibiyetle ayrılırken 5 maçta da berabere kalarak 26 puan topladı. Karadeniz ekibi, bu karşılaşmalarda 2.16 puan ortalamasıyla maçlarını oynadı.