Fenerbahçe'yi eleyen Olympiakos, Aston Villa'yı da devirdi: Konferans Ligi'nde finale yükseldiler

Fenerbahçe'yi eleyen Olympiakos, Aston Villa'yı da devirdi: Konferans Ligi'nde finale yükseldiler
Çeyrek finalde temsilcimiz Fenerbahçe'yi eleyen Olympiakos, sahasında Aston Villa'yı 2-0 mağlup ederek adını Konferans Ligi'nde finale yazdırdı.

José Luis Mendilibar yönetimindeki Olympiakos'la Unai Emery'nin takımı Aston Villa, UEFA Konferans Ligi Yarı Final ilk maçında karşı kozlarını paylaştı. Olympiakos, sahasında ağırladığı güçlü rakibi Aston Villa'yı devirerek Konferans Ligi'nde finale yükseldi.

Bir dönem Hatayspor'un a formasını giyen Al Kaabi, mücadelenin 10. dakikasında ağları havalandırdı ve takımını Aston Villa karşısında 1-0 öne geçirdi. Mücadelenin ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

Al Kaabi, ikinci yarıda yine sahneye çıktı ve takımının 2. golünü de kaydederek UEFA Konferans Ligi mücadelesine damga vurdu. Yunan ekibi Olympiakos, İngiliz temsilcisi Aston Villa'ya iki maç sonunda 6 gol atarken kalesinde 2 gol gördü.

Bu sonucun ardından, Konferans Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe'yi eleyen Olympiakos, Aston Villa'yı da devirerek adını finale yazdırdı. Yunan temsilcisi, Konferans Ligi finalinde İtalyan ekibi Fiorentina'nın rakibi oldu.