Trafik polisinin motosikletli gence duygulandıran uyarısı

Trafik polisinin motosikletli gence duygulandıran uyarısı
Trafik polisinin kenara çekerek durdurduğu motosiklet kullanıcısı, polis memurunun öğütlerini "Kulak verelim" diyerek sosyal medyada paylaştı. O görüntüler, kullanıcılar tarafından yoğun ilgi gördü.Polis, 27 yaşında olduğunu...

Trafik polisinin kenara çekerek durdurduğu motosiklet kullanıcısı, polis memurunun öğütlerini "Kulak verelim" diyerek sosyal medyada paylaştı. O görüntüler, kullanıcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

Polis, 27 yaşında olduğunu öğrendiği genç sürücüye, "Ben senin amcan yaşındayım, içimden geçeni söyleyeyim mi sana? Böyle iki tane sağlı sollu tokat çekip, ayıltmak istiyorum. Çünkü ölürsen annene babana ne diyeceğiz şimdi? Anladım, iyisin yakışıklısın. Motorun havalı, sen havalısın. Ama ölürsen ne yapacağız oğlum? Bu mont ne işe yarıyor, biliyor musun? Ölürsen, cesedin bozulmasın diye. Yoksa ölmeni engellemiyor yani. Anlatmak istediğimi anlıyorsundur umarım, ceza için değil. Ailen için, annen, baban ve varsa manitan. Yoksa da yap bir tane kendine. Onlar için yaşa" diyerek uyardı.

Sürücü ise "Duygulandım" karşılığını verdi.