Ümit Özdağ'dan "Sinan Oğan da çekiliyor" iddialarına açıklama

Ümit Özdağ'dan "Sinan Oğan da çekiliyor" iddialarına açıklama
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın da seçimden çekileceğine yönelik iddiaları yalanladı.Gazete Pencere'ye konuşan Ümit Özdağ, Sinan Oğan'ın çekilmesinin söz konusu...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın da seçimden çekileceğine yönelik iddiaları yalanladı.

Gazete Pencere'ye konuşan Ümit Özdağ, Sinan Oğan'ın çekilmesinin söz konusu olmadığını belirterek "Nereden çıkartıyorlar bunu anlamıyorum" dedi.

Özdağ, Sinan Oğan'ın Antalya'daki buluşmasını uçak saatinin ayarlanamadığı için iptal edildiğini bildirdi. Zafer Partisi Genel Başkanı, Oğan'ın bu akşam Habertürk'te Fatih Altaylı'nın programına çıkacağını söyledi.

Özdağ'ın ifadeleri şöyle:

"Çekilme söz konusu değil. Nereden çıkartıyorlar bunu anlamıyorum. Akşam Habertürk'te Fatih Altaylı'nın konuğu olacak. Uçak saatini ayarlayamadıkları için Antalya mitingini iptal etti. Bizim açımızdan değişen bir şey yok, süreç devam ediyor. Sinan Oğan adayımızdır. Çekilmeyi düşünmedi bile."

Özdağ, Gazete Pencere'ye yaptığı açıklamanın ardından Twitter üzerinden de bir mesaj paylaştı:

SİNAN OĞAN DA AÇIKLAMA YAPTI

Sinan Oğan da iddialar üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Oğan, "Türk milletinin aziz evlatları, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Son günlerde bize dönük artan provokasyon duyumları üzerine seçimin son günü herhangi bir olay yaşamak istemedik. O sebeple de bu akşam İstanbul’dayım. Haber Türk Tv’de. Yarın Ankara’da olacağım. Bize katılımlar bekliyoruz. Ankara’da olacağız. Lütfen bizim dışımızdaki hiçbir açıklamaya itibar etmeyiniz" ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından Sinan Oğan hakkında benzer bir iddia gündeme gelmişti. Oğan'ın Antalya'daki mitingini iptal edip tüm ekibini Ankara'ya çağırdığı ifade edilmişti.