Akşener'den Özel'in sözlerine gönderme: Üçüncü yolun en güçlüsü biziz

Akşener'den Özel'in sözlerine gönderme: Üçüncü yolun en güçlüsü biziz
İYİ Parti lideri Meral Akşener, Bursa'da yerel seçim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. CHP lideri Özgür Özel'in "AKP'nin karşısında en güçlü adaya oy verin sözlerine yanıt veren Akşener, "Üçüncü yolun en güçlüsü...
İYİ Parti lideri Meral Akşener, Bursa'da yerel seçim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. CHP lideri Özgür Özel'in "AKP'nin karşısında en güçlü adaya oy verin sözlerine yanıt veren Akşener, "Üçüncü yolun en güçlüsü biziz" dedi.

İYİ Parti, Bursa belediye başkan adaylarını Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlediği programla tanıttı. İYİ Parti'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu oldu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yaptığı bir konuşmada "AK Parti'nin karşısında en güçlü adaya oy verin" sözlerine yanıt veren Akşener, "Ben de buradan diyorum ki; evet, üçüncü yolun en güçlüsü biziz. Bursa'da, CHP'ye gıcık olan da AK Parti'ye gıcık olan da inşallah Selçuk Türkoğlu'nu destekleyecek" dedi.

 

Genel seçimlerde kurdukları Millet İttifakı'na da değinen Meral Akşener, mevcut sistem nedeniyle adaletsizlik, kanunsuzluk olduğunu, tek bir kişinin karar almasından dolayı mutsuz olduğunu ifade etti.

"Bizim dışımızda herkes halinden memnunmuş"

Akşener, "Ben bu işten mutsuzum. Biz bu mutsuzluğu ortadan kaldırmak için bir yol yürüdük. Bu sisteme karşı olmak için iki ittifak modelinin birinde yer aldık. Biz elimizden geleni samimi bir şekilde yaptık. Mesele belediye almak değildi, mesele 2023'te kavramlarımızı yerlerden almaktı ama başaramadık. Bizim dışımızda herkes halinden memnunmuş. Sağın da solun da bize gıcık olduğu bu sistemde biz ilkelerimizi sokaktan toplayacağız ve bu ülkeyi yeniden inşa edeceğiz" diye konuştu.