Ali Babacan'ın o sözleri yeniden gündemde: 'CHP'nin tek başına seçimi kazanması mümkün mü?'

Ali Babacan'ın o sözleri yeniden gündemde: 'CHP'nin tek başına seçimi kazanması mümkün mü?'
Yerel seçimlere kendi adaylarıyla giren DEVA Partisi, yüzde 0,33 alarak bir ilçe, iki de belde belediye başkanlığı kazandı. DEVA lideri Ali Babacan'ın ise 2023'te CHP'nin tek başına seçime girmesi durumunda kazanmasının mümkün...
Yerel seçimlere kendi adaylarıyla giren DEVA Partisi, yüzde 0,33 alarak bir ilçe, iki de belde belediye başkanlığı kazandı. DEVA lideri Ali Babacan'ın ise 2023'te CHP'nin tek başına seçime girmesi durumunda kazanmasının mümkün olmadığını belirttiği sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Altılı masa partilerinden ve CHP’nin listelerinden Meclis’e giren Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Demokrat Parti, yerel seçimlerde toplam yüzde 1 oya ulaşamadı.

DEVA Partisi yüzde 0,33 alarak bir ilçe, iki de belde belediye başkanlığı kazandı. Gelecek Partisi de yüzde 0,07 oyla hiç belediye kazanamadı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın ise 2023’te bir canlı yayında CHP ile ilgili sözleri gündem oldu.

CHP'nin kendi başına seçime girip, kazanmasının mümkün olmadığını belirten Babacan, “Siz hayal mi görüyorsunuz? İşte yerel seçim geliyor, desinler ki biz kendi adayımızla kazanacağız” demişti.