Gazeteci Murat Özer'den seçimden iki gün önceki YRP öngörüsü: 'Bir tane ne il alır ne de ilçe alır"

Gazeteci Murat Özer'den seçimden iki gün önceki YRP öngörüsü: 'Bir tane ne il alır ne de ilçe alır"
Yeniden Refah Partisi'nin yerel seçimlerde biri büyükşehir olmak üzere 2 il, 69 ilçe ve beldede zafere ulaşması siyasetin gündemine oturdu. İktidara yakınlığıyla bilinen yazar Murat Özer'in ise seçimden iki gün önce YRP'nin...
Yeniden Refah Partisi'nin yerel seçimlerde biri büyükşehir olmak üzere 2 il, 69 ilçe ve beldede zafere ulaşması siyasetin gündemine oturdu. İktidara yakınlığıyla bilinen yazar Murat Özer'in ise seçimden iki gün önce YRP'nin hiçbir belediyeyi kazanamayacağını iddia ettiği sözleri gündem oldu.

Yeniden Refah Partisi, aldığı yüzde 6'lık oyla 31 Mart yerel seçimlerinin dikkat çeken partisi oldu.

AK Parti ve CHP'den sonra en çok oy alan üçüncü parti konumunda olan YRP, Şanlıurfa ve Yozgat belediye başkanlıklarını da AK Parti'den aldı.

YRP, biri büyükşehir olmak üzere 2 il, 69 ilçe ve beldede zafere ulaştı.

İktidara yakınlığıyla bilinen yazar Murat Özer'in ise seçimlerden iki gün öne Yeniden Refah hakkındaki öngörüleri gündem oldu.

Özer, YRP'nin seçimlerde hiçbir belediyeyi kazanamayacağını iddia ederek,  "Refah, Türkiye’nin hangi vilayetinde bir tane il alacak? Hangi vilayette bir tane ilçe alacak. Bir tane ne il alır ne de ilçe alır" demişti.