Vatandaştan ekonomi yorumu: Allah bir topluma kızarsa, fiyatlar pahalılaşır

Vatandaştan ekonomi yorumu: Allah bir topluma kızarsa, fiyatlar pahalılaşır
Sokak röportajında konuşan bir vatandaş, ekonomi ile ilgili olarak, "Allah bir topluma kızarsa, fiyatlar pahalılaşır. Peygamber efendimizin Hadis-i Şerif'i var. Zelzele ve düşman istilası da verebilir. Yine iyi onları vermedi" dedi....

Sokak röportajında konuşan bir vatandaş, ekonomi ile ilgili olarak, "Allah bir topluma kızarsa, fiyatlar pahalılaşır. Peygamber efendimizin Hadis-i Şerif'i var. Zelzele ve düşman istilası da verebilir. Yine iyi onları vermedi" dedi.

Magazin Forever isimli YouTube kanalının yaptığı sokak röportajında vatandaşlara ekonomiye ilişkin sorular yöneltildi. Bir vatandaş, ekonomideki gidişata ilişkin şikâyette bulunarak artan pahalılığa dikkat çekti. Bu sözlerin ardından röportaja dahil olan bir diğer vatandaştan ise pahalılığın bir gerekçesi olduğunu öne sürerek Kur'an-ı Kerim'den bir ayet okudu. Ardından da "Allah bir topluma kızarsa, fiyatlar pahalılaşır. Peygamber efendimizin Hadis-i Şerif'i var. Zelzele ve düşman istilası da verebilir. Yine iyi onları vermedi" ifadelerini kullandı.

Bu sözler üzerine ekonomiden şikâyetçi olan vatandaş röportajı terk etti.