Veli Ağbaba, deyimi karıştırdı ortaya renkli görüntüler çıktı

Veli Ağbaba, deyimi karıştırdı ortaya renkli görüntüler çıktı
CHP’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, seçim çalışmasında ‘Eli taşın altına sokmak’ deyimini karıştırdı, ‘Elimi değil gövdemi sokmaya geldim’ dedi. Ağbaba’nın bu konuşması sosyal medyada...
CHP’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, seçim çalışmasında ‘Eli taşın altına sokmak’ deyimini karıştırdı, ‘Elimi değil gövdemi sokmaya geldim’ dedi. Ağbaba’nın bu konuşması sosyal medyada gündem oldu.

CHP’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Veli Ağbaba, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

Katıldığı seçim mitinginde konuşan Ağbaba, sözlerine "İyi ki Malatyalıyım. İyi ki bu kentin, milletvekiliyim evladıyım. Doğup büyüdüğüm, sokağında top oynadığım, yaramazlık yaptığım, simit sattığım, ekmeğimi çıkardığım kentin yerle bir olduğunu gördüm. Duydum ki Malatyalılar, her kesimden Malatyalılar beni göreve davet ediyor. 'Gelmiyorlar. Gel Malatya'ya sahip çık' diyorlar. Ben de bugün milletvekilliğini bıraktım. Bugün yanınızdayım, huzurunuzdayım" diye başladı; ardından şunları kaydetti:

"Malatya'yı ayağa kaldırmak için, Malatya'yı tekrar eski Malatya yapmak için huzurunuzdayız. Emrinizdeyiz. Elimi değil gövdemi sokmaya geldim. Elimi değil vücudumu Malatya'yı ayağa kaldırmak için sokmaya geldim, huzurunuza geldim."

Veli Ağbaba, ‘Elimi taşın altına koymak’ deyimini karıştırarak, “Elimi değil gövdemi sokmaya geldim. Elimi değil vücudumu Malatya'yı ayağa kaldırmak için sokmaya geldim, huzurunuza geldim” dedi. Ağbaba’nın bu konuşması sosyal medyada gündem oldu.