AKP mitinginde tepki çeken cinsiyetçi Kılıçdaroğlu pankartı

AKP mitinginde tepki çeken cinsiyetçi Kılıçdaroğlu pankartı
AKP'nin İstanbul mitinginde Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik açılan pankart tepki çekti. Pankartta "Karı gibi mutfaktan çıkmayan değil, arı gibi çalışan lider istiyoruz" ifadelerinin yer aldığı görüldü.14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek...

AKP'nin İstanbul mitinginde Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik açılan pankart tepki çekti. Pankartta "Karı gibi mutfaktan çıkmayan değil, arı gibi çalışan lider istiyoruz" ifadelerinin yer aldığı görüldü.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerine sayılı günler kala, propaganda çalışmaları sürüyor.

AKP'nin 7 Mayıs'ta İstanbul'da düzenlediği mitingde CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik açılan pankart tepki çekti. Kemal Kılıçdaroğlu'nun evinin mutfağından paylaştığı videolardan alınan görüntülerin yer aldığı pankarta "Karı gibi mutfaktan çıkmayan değil, arı gibi çalışan lider istiyoruz" yazıldı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kılıçdaroğlu için, “Karı gibi çalışan” ifadesiyle hakaret edilen pankarta tepki gösterdi.

Kaftancıoğlu “Bu derece aşağıladığınız, hakaret vesilesi olarak gördüğünüz biz karılar (kadınlar) size sandıkta gününüzü göstereceğiz, öyle böyle değil hem de! ‘Türk Karı Kuvvetleri’ :) Can Yücel’e saygıyla… Tüm kadınlarla birlikte #SanaSöz” dedi.