Avrupa'da yaşayan seçmen: Erdoğan'a oy vereceğim, mültecileri Türkiye'de tutarak bizim huzurumuzu sağlıyor

Avrupa'da yaşayan seçmen: Erdoğan'a oy vereceğim, mültecileri Türkiye'de tutarak bizim huzurumuzu sağlıyor
Avrupa’da yaşayan bir seçmen, mültecileri Avrupa ülkelerinden uzak tuttuğu ve yaşadığı ülkenin güvenliğini sağladığı için Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy verdiğini söyledi."Erdoğan'ın...

Avrupa’da yaşayan bir seçmen, mültecileri Avrupa ülkelerinden uzak tuttuğu ve yaşadığı ülkenin güvenliğini sağladığı için Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy verdiğini söyledi.

"Erdoğan'ın desteklenmesinden yanayım" diyen kişi, Avrupa'da yaşayan insanlara, Avrupalılara büyük hizmetlerinden dolayı Erdoğan'ı destekleyeceğini şu sözlerle açıkladı:

"Geri kabul anlaşması, Avrupa'da yaşayan insanların huzurunu, güvenliğini tesis eden bir anlaşma. Avrupa'ya gelmek isteyen milyonlarca insan var ve sınırdan öyle dümdüz girebildikleri için bu tarz insanlardan ne kadar olursa o ülke o kadar güvensiz olur. Recep Tayyip Erdoğan da büyük bir cesaret göstererek bu anlaşmayı imzaladı ve 10 milyondan fazla mültecinin Avrupa'ya gelmesini engelleyerek Türkiye'de tutuyor. Bizim huzurumuzu sağlayan bir insan için oy vermek de gayet mantıklı duruyor."