DSP Genel Başkanı Aksakal'dan Fatih Portakal'a: Washington portakalı!

DSP Genel Başkanı Aksakal'dan Fatih Portakal'a: Washington portakalı!
Cumhur İttifakı ortaklarından Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal dün Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’la birlikte Kocaeli Şehir Hastanesi’nin açılış törenine katıldı.Törende konuşma yapan...

Cumhur İttifakı ortaklarından Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal dün Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’la birlikte Kocaeli Şehir Hastanesi’nin açılış törenine katıldı.

Törende konuşma yapan Aksakal, “Sözcü TV’de program yapan bir vatandaş var, Washington portakalı. Tanıyor musunuz? Demiş ki DSP Genle Başkanı ahlak yoksunu. Buradan sesleniyorum ey Washington portakalı Önder Aksakal’ın ahlakının zekatı senin yedi ceddini cennete götürür” dedi.

NE OLMUŞTU?

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal 2 gün önce Malatya Deprem Konutları Temel Atma Töreni'nde konuşmuş ve Millet İttifakı'nı hedef almıştı.

Aksakal konuşmasında, “Bu seçim geçmiş dönemlerdeki gibi bir sağ-sol seçimi değil, vatan millet seçimidir. İnşallah 14 Mayıs'ta vatanımızı küffara teslim etmeyeceğiz" demişti.

Bu sözleri üzerine ise gazeteci Fatih Portakal Sözcü TV’de sunduğu programda, “Ahlak yoksunu bir insandan bahsediyoruz. Ne diyebiliriz ki? Kendi ideolojisini satmış, kendi partisini yarı yolda bırakmış böyle bir insandan… Ahlak yoksunu, gerçekten ahlak yoksunu. 2 buçuk dakika konuşuyor, 1 dakikasında hakaret ediyor” ifadelerini kullanmıştı.