Ekonominin iyi olduğunu savunan vatandaş: Lokantalar tıklım tıklım, inşallah aç kalırlar da görürler

Ekonominin iyi olduğunu savunan vatandaş: Lokantalar tıklım tıklım, inşallah aç kalırlar da görürler
Sokak röportajında konuşan vatandaş, “Lokantalar tıklım tıklım dolu, nasıl açlarından ölüyor insanlar? İnşallah aç kalırlar da görürler” ifadelerini kullandı.Çorum’da bayram alışverişi için çarşıya gelen vatandaşlar...

Sokak röportajında konuşan vatandaş, “Lokantalar tıklım tıklım dolu, nasıl açlarından ölüyor insanlar? İnşallah aç kalırlar da görürler” ifadelerini kullandı.

Çorum’da bayram alışverişi için çarşıya gelen vatandaşlar artan fiyatlardan dert yandı. Çorum Haber isimli YouTube kanalının yaptığı sokak röportajında, zamlardan şikayet edilmesine tepki gösteren bir vatandaş şunları söyledi:

Ekonominin kötü olduğu söyleyen vatandaşlara tepki gösteren kadın “Lokantalar tıklım tıklım dolu, nasıl açlarından ölüyor insanlar?” diyerek dikkatleri çekti. Vatandaş şunları söyledi:

"Nasıl alamıyorlarmış onu anlamıyorum. Çarşı tıklım tıklım, sıra bekliyor. 10 milyon aldılar, ama alamıyorlar. Her şeyimi aldım, Allah'ım bereket versin. Çok da bereketli, gerçekten. Allah bu hükümeti de başımızdan eksik etmesin. Eğer görmüyorsak yapılanları, nankörüz. Lokantalar tıklım tıklım. Nasıl açlıklarından ölüyor insanlar? Doya doya da yiyorlar. Gene de açlıklarından ölüyorlar. İnşallah aç kalırlar da görürler.