Erdoğan, Nebati'yi aradı: Mersin'i inşallah hallaç pamuğu gibi atmanız lazım

Erdoğan, Nebati'yi aradı: Mersin'i inşallah hallaç pamuğu gibi atmanız lazım
AKP İl Başkanlığınca Mersin'de düzenlenen bayramlaşma programına Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin telefonundan bağlanarak teşkilat üyelerine seslenen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Büyük...

AKP İl Başkanlığınca Mersin'de düzenlenen bayramlaşma programına Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin telefonundan bağlanarak teşkilat üyelerine seslenen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Büyük bir gayretle Mersin'i inşallah hallaç pamuğu gibi atmanız lazım" dedi.

AKP Mersin 1'nci sıra milletvekili adayı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin katılımıyla AKP İl Binası önünde bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma sırasında Bakan Nebati, telefonda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

Erdoğan, "Rabbim nice bayramlara kavuştursun inşallah. Ben de Gaziantep Nurdağı'na hareket ediyorum. Orada konut teslimi yapacağız, köy evleri olarak. Mersin'de inşallah bu defa çok daha farklı bir neticeyi biz Mersinli kardeşlerimizden bekliyoruz. Büyük bir gayretle, Mersin'i inşallah hallaç pamuğu gibi atmanız lazım. Durmak yok, yola devam" diye konuştu.