Fatih Portakal'dan Erdoğan'ın şarkı söylemesine: Emekli olursa bir kaset doldurabilir

Fatih Portakal'dan Erdoğan'ın şarkı söylemesine: Emekli olursa bir kaset doldurabilir
Gazeteci Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Giresun mitinginde şarkı söylemesine ilişkin olarak, "Emekli olacak olursa bir kaset doldurabilir" dedi. Sözcü TV Ana Haber spikeri Fatih Portakal,...

Gazeteci Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Giresun mitinginde şarkı söylemesine ilişkin olarak, "Emekli olacak olursa bir kaset doldurabilir" dedi.

Sözcü TV Ana Haber spikeri Fatih Portakal, Erdoğan'ın dün Giresun’da yaptığı seçim konuşmasında partililere “Ben biliyorum, sizler ne soğana ne patatese evelallah liderinizi kurban etmezsiniz” diyerek seslenmesine yönelik olarak, "Bu cümleden bir sonra kurulacak cümle ‘Yalvarıyorum oy verin bana’ olur, çünkü zor durumda" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın mitingde şarkı söylemesini ve "Ben biliyorum, sizler ne soğana ne patatese evelallah liderinizi kurban etmezsiniz" sözlerini eleştiren Fatih Portakal, şunları söyledi:

"Erdoğan emekli olacak olursa bir kaset doldurabilir. İki kişide özgüven var bu konuda; kameralar önünde şarkı söyleme... Beni de biliyorsunuz sesim güzel değil, Erdoğan'ın da güzel değil zaten. İkimizin de böyle bir cesareti, özgüven patlaması var. Ben emeklilikten sonra, siyasetten emeklilikten sonra kaset doldurabileceğini düşünüyorum.

"Ne soğana ne patatese liderinizi kurban etmezsiniz" cümlesinin bir sonraki cümlesi "Yalvarıyorum oy verin bana" olur. Gündem artık terörleştirmeye, yaftalamaya geldi. Diğerlerinden sonuç elde edemediler. Son 10 günde 'Sen teröristsin, şöylesin böylesin' demeye başladılar.

Cumhurbaşkanı kürsüye çıkmış, şarkı söylüyor ya... Bu şekilde bir ülkedeyiz. Şarkı söylenecek bir ülke mi var, böyle bir ülkede miyiz biz? Bu kadar herkes keyifli mi?"

TIKLAYIN - Erdoğan: Biliyorum, sizler soğana ve patatese liderinizi kurban etmezsiniz

TIKLAYIN - Erdoğan mitingde şarkı söyledi: "Bizi yıkmayı kolay mı sanıyorsun?"