İnce, Bolu mitinginde gündem olan dansını yaptı

İnce, Bolu mitinginde gündem olan dansını yaptı
13. cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Bolu mitinginde seçmenlere dönüp dans etti. 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olan Memleket...

13. cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Bolu mitinginde seçmenlere dönüp dans etti.

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce seçim çalışmalarına bugün Bolu'da başladı. 

İnce, ilk seçim mitinginde seçmenlerine dönerek viral olan dansını yaptı.

İlk mitingini Bolu'da yapmasının nedenini açıklayan İnce, "Bugün burada Köroğlu heykelinin önünde başlamamızın bir nedeni var. Bu ülkedeki ağalara, beylere, Bolu beylerine, fakire, fukaraya zulmedenlere, Köroğlu gibi döne döne, vuruşa vuruşa, çarpışa çarpışa, göğüs göğüse mücadele edeceğiz. Dolar 10 lira olacak dediğimde bana güldüler. Dolar 20 lira oldu. Deprem beka meselesi dediğimde, beni dinlemediler. '3 Mart'ta siyasi deprem olacak' dedim. Dinlemediler. 'Yarın 10 Nisan'da bir şeyler olacak' dedim, biliyor musunuz? Ne olacak, siyasi deprem olacak. Şu CHP listelerini görünce dudaklarınız uçuklayacak. Kalbiniz sızlayacak, yüreğiniz daralacak. Utanacaksınız, utanacak. Bu akşam saat 17.00'de CHP listelerini gördüğünüzde Muharrem İnce'nin ne kadar haklı olduğunu göreceksiniz. Şimdilik bir şey konuşmayacağım. Onu yarın konuşacağım" dedi.