Jahrein: Muharrem İnce'den soğudum; oyumu Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti'ye vereceğim

Jahrein: Muharrem İnce'den soğudum; oyumu Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti'ye vereceğim
Sosyal Medya fenomeni Jahrein 14 Mayıs seçimlerinde oyunu Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti'ye vereceğini açıkladıSon dönemlerde Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirileriyle gündeme gelen ve kısa bir süre...

Sosyal Medya fenomeni Jahrein 14 Mayıs seçimlerinde oyunu Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti'ye vereceğini açıkladı

Son dönemlerde Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirileriyle gündeme gelen ve kısa bir süre önce hesabını kapatan sosyal medya fenomeni Jahrein (Ahmet Sonuç) Twitter hesabını açarak yeni bir video yayımladı.

Jahrein videoda hakkında Muharrem İnce'ye ve Memleket Partisi'ne oy vereceği yönünde yapılan haberlerin "asılsız" olduğunu belirterek, İnce'ye yönelik "Dün geceki yayında da söyledim. Son zamanlarındaki tutumlarından ötürü Muharrem İnce'den son derece soğudum. Milletvekilliği seçiminde İYİ Parti'ye oy vereceğimi söylemiştim. CHP'nin listelerini hiç beğenmiyorum. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de söylemekte bile zorlanıyorum ama Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vereceğim çünkü şu anda yapılması gereken bu. Ama Millet İttifakı içindeki birçok partiden etimle kemiğimle nefret ediyorum. DEVA Partisi'nden nefret ediyorum. Yüzde 0.01 oyla çıkıp sahneleri işgal eden Davutoğlu'ndan nefret ediyorum. Gültekin Uysal'dan tabii ki nefret ediyorum. Ama bunlarla ilgili açıklamaları aklı başında insanlar olarak 15 Mayıs'tan sonra yaparız" dedi.

"15 MAYIS'TA ŞAMPANYA PATLATACAĞIM"

Hakkında pek çok iddia yazıldığını belirten Jahrein açıklamasının devamında şunları kaydetti:

"Hatta ekşi sözlükte bir yazar Havalimanında çalıştığını ve 15 Mayıs'ta yurt dışına uçak bileti ayırdığımı yazmış. Kendisi hakkında hukuki işlemi tabii ki başlattım çünkü böyle bir şey söz konusu değil. Aksine 15 Mayıs'ta çok beyaz Türk bir hareket yapacağım. Uzun zamandır istediğim bir orkestrayı dinlemeye gideceğim. Şampanya da patlatacağım."