Kahramanmaraşlı esnaftan Mansur Yavaş'a: Bizim başkanımız 'kendisini görmedik' dese de ben bir AK Partili olarak kendisini gördüm

Kahramanmaraşlı esnaftan Mansur Yavaş'a: Bizim başkanımız 'kendisini görmedik' dese de ben bir AK Partili olarak kendisini gördüm
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, bayramın birinci gününde Kahramanmaraşlı depremzedelerle bayramlaştı. AKP’li olduğunu belirten bir esnaf,...

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, bayramın birinci gününde Kahramanmaraşlı depremzedelerle bayramlaştı. AKP’li olduğunu belirten bir esnaf, Kahramanmaraş Belediye Başkanı’nın sözlerine gönderme yaparak “Her ne kadar bizim başkanımız ‘Kendisini görmedik’ dese de ben bir AK Partili olarak kendisini gördüm” dedi.

Mansur Yavaş, bayramın ilk gününde Kahramanmaraş’taki depremzedelerle bayramlaştı. Yavaş’a kendi yazdığı şiiri hediye eden bir esnaf, depremin ardından ABB’nin Kahramanmaraş’taki faaliyetleri için teşekkür etti.

Maraş’taki buluşmanın ardından kürsüde Yavaş’ın yanına gelen esnaf, kendi yazıp çerçevelettiği şiiri ABB Başkanı’na hediye etti. AKP’li olduğunu belirten esnaf, Mansur Yavaş’a şunları söyledi:

“Bir Maraş esnafı olarak Mansur Bey’e teşekkür etmek istiyorum. Her ne kadar bizim başkanımız ‘Kendisini görmedik’ dese de ben bir Ak Partili olarak kendisini gördüm, tuzum ekmeğim oldu. Teşekkür ediyorum.”

NE OLMUŞTU?

6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından ABB ekiplerinin Kahramanmaraş’taki yardımları kendisine sorulduğu zaman Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, "Kendisini görmedim. Gelmiş gitmiş diyorlar. Burada da ne yaptıkları konusunda bilgi sahibi değilim" demişti.