Kılıçdaroğlu, iki bakanlık koltuğu için hangi isimleri işaret etti?

Kılıçdaroğlu, iki bakanlık koltuğu için hangi isimleri işaret etti?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı, Çanakkale'de iki bakan ismine işaret ederek "Unutmayın Balıkesir ve Çanakkale'nin iki bakanı olacak" dedi.Kılıçdaroğlu, Çanakkale Millet...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı, Çanakkale'de iki bakan ismine işaret ederek "Unutmayın Balıkesir ve Çanakkale'nin iki bakanı olacak" dedi.

Kılıçdaroğlu, Çanakkale Millet Buluşması’nda konuştu. Kılıçdaroğlu'nun iki bakanın ismine işaret ettiği anlarda CHP Genel Başkan Yardımcısı Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'ın sahnedeyken söylemesi dikkati çekti.

ERKEK VE AKIN BAKAN MI OLACAK?

Kılıçdaroğlu'nun işaret ettiği iki ismin Muharrem Erkek ve Ahmet Akın olduğu iddia edildi. İki isim de CHP'nin milletvekili aday listesinde bulunmuyor.

27. dönem Çanakkale Milletvekili olan Muharrem Erkek, Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısıydı.

27. dönem Balıkesir Milletvekili olan Ahmet Akın CHP 37. Olağan Kurultayında Parti Meclisi Üyeliğine seçilerek, MYK’da Enerji ve Alt Yapı Projelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmişti.