"Neden Erdoğan" sorusuna "Akşama kadar anlatsam bitmez" dedi ama cevaplayamadı: Tıkandım

"Neden Erdoğan" sorusuna "Akşama kadar anlatsam bitmez" dedi ama cevaplayamadı: Tıkandım
Sokak röportajında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediğini söyleyen vatandaş, nedeni sorulunca önce "Akşama kadar anlatsam bitmez" dedi; daha sonra "Çok tıkandım" diyerek cevaplayamadı.Medyali...

Sokak röportajında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediğini söyleyen vatandaş, nedeni sorulunca önce "Akşama kadar anlatsam bitmez" dedi; daha sonra "Çok tıkandım" diyerek cevaplayamadı.

Medyali TV isimli Youtube kanalının İstanbul Sultangazi'de yaptığı sokak röportajında 14 Mayıs'ta kimi destekleyeceği sorulan vatandaş "Tek bir tane ya, belli yani. Tayyip Erdoğan" dedi.

Muhabirin "Neden Tayyip Erdoğan?" diye sorması üzerine "Çok şey aslında ya. Akşama kadar anlatsam bitmez" yanıtını veren vatandaş, muhabirin "3 tane saysanız yeterli" demesi üzerine duraksadı. Ardından "Niye? Nasıl bir soru? Niye tıkandım? Çok tıkandım. Aslında çok denk gelirim, çok cevaplarım ama tıkandım. 'Tayyip Erdoğan neden' dedin değil mi? Harbiden çok şey ya... Hastane kuyrukları yok, metrolar..." diye cevap verdi.