Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'tan "Seçimi kim kazanır?" sorusuna yanıt

Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'tan "Seçimi kim kazanır?" sorusuna yanıt
Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, Türkiye gündeminde birinci sırada yer alan seçimlerle ilgili konuştu. Oyuncu İbrahim Büyükak ile oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç, tv100'de yayınlanan Az Önce Konuştum programına konuk oldu....

Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, Türkiye gündeminde birinci sırada yer alan seçimlerle ilgili konuştu.

Oyuncu İbrahim Büyükak ile oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç, tv100'de yayınlanan Az Önce Konuştum programına konuk oldu. Programın sunucusu Candaş Tolga Işık'ın "Seçimi kim kazanır?" sorusuna yanıt veren İbrahim Büyükak, konuyla ilgili şunları söyledi:

"ÇOK GERGİN BİR ATMOSFER"

"Valla çok gergin bir atmosfer. Umuyorum bu gerginlik seviyesi daha fazla artmaz. Bence sağduyulu, toplumu bu çatışmadan çıkaracak, barışçıl, hukukun ve eğitimin üstünlüğünü savunan birinin kazanmasını istiyorum, bu kutuplaşmanın bir an evvel bitmesini istiyorum."

"HERKES ÇOK AGRESİF, HERKES ÇOK SİNİRLİ"

Oğuzhan Koç ise "Aynı fikirdeyiz aslında. Çünkü güzel bir ülke bunlarla oluşur. Çok kutuplaşma var. Yani artık sokak röportajındaki böyle birbirini hiç tanımadan geçen iki insan da kavga etmesin sadece fikrini söylediği için. Herkes çok agresif, herkes çok sinirli" yanıtını verdi.