Özgür Özel: Konya’da kalabalıktan esnaf ziyareti yapamadık

Özgür Özel: Konya’da kalabalıktan esnaf ziyareti yapamadık
Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Konya...

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Konya Ereğli’ye gitti.

Ereğli Atatürk Spor Salonu’nunda düzenlenen “Millet Buluşması”nın ardından CHP lideri ve Millet İttifakı’nın iki cumhurbaşkanı yardımcısı adayı esnaf ziyareti yapmak istedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in aktardığına göre üç siyasetçinin esnafa yapmak istediği ziyaret kalabalık dolayısıyla gerçekleştirilemedi.

Özel, Twitter’dan bir video paylaşarak “13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kılıçdaroğlu ve yardımcıları ile Konya Ereğli’de esnaf ziyareti yaptık yazamayacağım yapamadık! Bu yoğun ilgi değişime umuda gelmekte olan bahara... Teşekkürler Ereğli, #SanaSöz baharlar gelecek” diye yazdı.