Sokak röportajında konuşan vatandaş: Türkiye'nin ocağına incir ağacı dikti, korkmuyorum, gelsin beni alsın

Sokak röportajında konuşan vatandaş: Türkiye'nin ocağına incir ağacı dikti, korkmuyorum, gelsin beni alsın
İstanbul Avcılar'da yapılan sokak röportajında konuşan bir kadın "Herkes konuşmaktan korkuyor, ben korkmuyorum, gelsin beni alsın" diye konuştu.  Kanal Dünya isimli Youtube kanalının İstanbul Avcılar'da yaptığı sokak röportajında...

İstanbul Avcılar'da yapılan sokak röportajında konuşan bir kadın "Herkes konuşmaktan korkuyor, ben korkmuyorum, gelsin beni alsın" diye konuştu.

 Kanal Dünya isimli Youtube kanalının İstanbul Avcılar'da yaptığı sokak röportajında kadın "Türkiye'nin ocağına indir ağacı dikti. Hırsızlar sardı" diye konuştu.

Muhabir bunun üzerine "14 Mayıs'ta değiştirecek miyiz?" diye sordu. Kadın "İnşallah, duamız o, yatıyoruz kalkıyoruz. Psikolojim bozuldu artık" diye cevapladı.

Muhabirin "Neden? Sığınmacılardan mı ekonomiden mi?" sorusunu ise şöyle yanıtladı:

"Sığınmacıları bırak, onlar zaten başta. Kardeş olamayız onlarla biz. Burada vergi veren çileyi çekiyor. Sığınmacılar önde, hastanelerde her yerde. Bizim vergilerimizle onlara bakıyorlar. Onların bize saygı duyması lazım ama bize hakaret ediyor. Biz terörist olduk her şey olduk. Elhamdülillah hep Müslüman'dık biz, onun sayesinde Müslüman olmadık. Ama maşallah milletimiz sokmuşlar kuma kafalarını, sağı solu görmüyorlar. Türkiye'de başka oyunlar var. Biz yaşadık yaşayacağımızı. 70 yaşındayım. Evladım gurbete gitti. Çocuk doğurmadı buraya. Niye bu gurbetliği çekelim güzelim vatanımızda? İyi ki Atatürk bu ülkeyi kazanmış, herkes rahat özgürce geziyor ama özgürlüğümüz de gitmiş. Herkes konuşmaktan korkuyor, ben korkmuyorum. Her yerde de konuşuyorum."