Sokak röportajında muhabire yanıt: Sen bizim gibi adamlara mikrofon tutma, bu emeklilerin hepsi sallabaş

Sokak röportajında muhabire yanıt: Sen bizim gibi adamlara mikrofon tutma, bu emeklilerin hepsi sallabaş
Yurttaş TV’ye konuşan bir vatandaş, muhabire "Sen bizim gibi adamlara mikrofon tutma. Bu emeklilerin hepsi sallabaş. Gençlere sor bizim gibi yaşlılara sorma. Bunların hepsi sabunluk olmuş. Millet aya, yıldıza gidiyor sen hala gençlerin...

Yurttaş TV’ye konuşan bir vatandaş, muhabire "Sen bizim gibi adamlara mikrofon tutma. Bu emeklilerin hepsi sallabaş. Gençlere sor bizim gibi yaşlılara sorma. Bunların hepsi sabunluk olmuş. Millet aya, yıldıza gidiyor sen hala gençlerin telefonunu soruyorsun" dedi.

Muhabirin mikrofon uzattığı yaşlı vatandaş şunları söyledi:

"65 YAŞ ÜSTÜNE SORU SORMA, BUNLAR HEP ŞÜKÜRCÜ"

"Sen bizim gibi adamlara mikrofon tutma. Niye biliyor musun? Biz sallabaş. Ben 1953 doğumluyum, bana ne soru soracaksın sen? Ben hayatımın 3'te 2'sini yemişim. Hala "Eskiden yoktu", "Eskiden bilmem neydi". Gençlere sor, bizim gibi yaşlılara sorma. Gençler tabi durgun, küskün... Biz konuşturmuyoruz ki onları. "Cebindeki telefon kaç para?", "Üstündeki mont kaç para?" Bu ülke ileri gitmesin mi? Millet aya, yıldıza gidiyor, sen hala gençlerin telefonunu soruyorsun. Emeklilere sormayacaksın, bunların hepsi sallabaş. Bunlar parayı alır, "Çok şükür, paramızı aldık". Ona niye soruyorsun sen? Adam 5 bin lira alıyor, şükür diyor ya! Emeklilere soru sorma, ülkeyi kaydırırsınız. Benden ne olur; ne köy olur ne kasaba olur. Bana ne soruyorsun, benim için fark eder mi? İnsanlar çocuğuna bir şey alamıyor. Alamaz. Sen benim gibi 70 yaşındaki adama soru sorarsan "Çok şükür, maaşımızı aldık". Ben 25 senedir emekliyim, maaşımı almadığım bir gün olmadı ki. "Bu giderse maaş alamayız" bilmem ne... Senin elinden geldiği kadar 65 yaş grubunun üstüne soru sorma, bunlar hep sabunluk olmuş, bunlar hep şükürcü."